Salo MC
http://www.salomc.com/forum/

Ulkoilupäivä 23.4.2017
http://www.salomc.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=2386
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Newman [ 19.04.2017, 13:22 ]
Viestin otsikko:  Ulkoilupäivä 23.4.2017

Ulkoilu/retkeilypäivä sunnuntaina 23.4. Teijon retkeilyalueella klo 10.00 alkaen.

Pikku kunnonkohotus- ja mielenvirkistyspäivä on aina paikallaan nykyajan ikääntyville motoristeille..jaksetaan pöristellä hieman pitempään. Joten ei muuta kuin reppu selkään ja retkeilemään sunnuntaina 23.4 Teijolle.

Aloitetaan päivä ajoissa, eli saapuminen klo 10.00 Matildanjärven pysäköintialueelle, osoite on Matildanjärventie 86.

Päivän ohjelma on melkoisen vapaamuotoinen...patikointi on tietenkin päivän päätarkoitus, 10-15km olisi jo aika kova juttu, reittejä piisaa kyllä. Jos ei patikointi iske, niin voit viettää päivän jollakin muulla haluamallasi tavalla. Kalamiesten on syytä selvittää paikalliset säädökset, esim. Matildanjärvellä pitää olla luvat kunnossa..niistä ym. muuta tietoa reiteistä ja nähtävyyksistä löytyy esim. http://www.luontoon.fi/teijo

Porukan aamulla saavuttua, alkaa varmaan selvitä, kuka haluaa mennä minnekkin suuntaan, joten kukin voi sitten lyöttäytyä haluamaansa ryhmään. Evästä ja juomaa jokainen pakkaa reppuunsa riittävästi ja jossakin vaiheessa iltapäivää varmasti kokoonnutaan jonnekkin tulentekopaikalle, joten jotakin kärvennettävää on hyvä olla mukana. Ja vaatetus tietysti säätiedotuksen mukaan.

Kimppakyytejäkin voi huudella vaikkapa kerhon WhatsApp-ryhmässä.. sähköpostiinkin voit ilmoittaa, jos olet vailla kyytiä.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/